Παράσταση της σχολής μας στο θέατρο Ακροπόλ

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στην παράσταση της σχολής μας στο θέατρο Ακροπόλ, ζήσαμε μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς!!

Ένα Τεράστιο Μπράβο σε όλα μας τα παιδιά που χόρεψαν με κέφι και πάθος μαγεύοντας το κατάμεστο θέατρο!!

Στους εκλεκτούς και αγαπημένους μου συνεργάτες, Vanessa Seasons, Tina Pouliou, Eleni Ioannou, Valia Vassalou και Euan Trinder, το Ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσω Όλα όσα νιώθω!!! Ελένη Ψύρρα (Eleni Psyrra) με τα υπέροχα κοστούμια σου Εύγε!!

Τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στους Υπέροχους γονείς της σχολής μας!!! Χίλια ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!!!

Πολλά ευχαριστώ στην εταιρεία http://www.tottis-bingo.gr/ και ιδιαίτερα στην κυρία Άννα Τόττη που στέκεται πάντοτε δίπλα μας!!

Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής βραδιάς.! Τελειώνοντας, ευχαριστώ βαθύτατα τους εκλεκτούς και αγαπημένους μου συναδέλφους, τον Πρόεδρο του σωματείου μας ΣΙΣΧΕ, Spiros Vakkas (Σχολή Χορού ”Δέσποινα Γρηγοριάδου ” / Grigoriadou Dance School) και Tania Rossopoulou (Σχολή Χορού dance Τάνια Ρωσσοπούλου/ Tania Rossopoulou Dance School ) που τίμησαν με την παρουσία τους τη γενική μας πρόβα!! Τεράστια αγκαλιά σε όλους!!

Για την Εν Ροή The Show Must Go On…