Αρχική σελίδα / blog / Από το 2016 στο 2017!

Από το 2016 στο 2017!

“Αντιμετωπίζετε τις τέχνες όπως το κερασάκι στην τούρτα. Θα πρέπει να είναι η μαγιά”.

Με αυτή τη φράση από την TED ομιλία της, η παγκοσμίως γνωστή Mallika Sarabhai, ακτιβίστρια και χορεύτρια κλασικού Ινδικού χορού, απευθύνεται στις κυβερνήσεις, στους σχεδιαστές του κόσμου, στους οικονομολόγους και στους στρατηγούς. Αναρωτιέται γιατί δεν χρησιμοποιούμε τη γλώσσα των Τεχνών, που με συνέπεια μας έδειξε ότι μπορούμε να σπάσουμε τα εμπόδια, ότι μπορούμε να ενώσουμε τους ανθρώπους.

Στη Σχολή Χορού Εν Ροή αλλάζουμε τον κόσμο εμπνέοντας τις καρδιές και καλλιεργώντας τη φαντασία των μαθητών μας. Είναι η αγάπη και το πάθος μας για την τέχνη του Χορού ως μέσο έκφρασης, εκπαίδευσης και αλλαγής στη ζωή, που μας καθοδηγεί να δημιουργούμε ποιοτικές δράσεις, εκπαιδεύσεις και συνεργασίες.

Το 2016 ήταν μία χρονιά πλούσια σε συνεργασίες, εκδηλώσεις και σεμινάρια. Η πρώτη μας Βραδιά Χορού πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συγκίνηση, εγκαινιάσθηκε η σχολή μας, δόθηκαν σεμινάρια από την Contemporary Dance Association και την Ένωση Ισπανικού Χορού Ελλάδοςφυτέψαμε βότανα ( το καλοκαίρι μας τα “αποξήρανε” όλα… θα ξαναπροσπαθήσουμε όμως), γιορτάσαμε τον ερχομό των Χριστουγέννων με τα μικρά μας, και εκπαιδευθήκαμε στην Αγωγή Υγείας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, γονείς, μαθητές και συνεργάτες, για την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη σας και τη συμβολή σας στο έργο μας. Ας είναι το 2017 γεμάτο χορό και χαμόγελα!